Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2009

Πανελλήνιο Ομαδικό Παίδων-Κορασίδων 2009


Από τις 11 ως τις 13 Δεκεμβρίου η Νέα Φιλαδέλφεια φιλοξενεί την κορυφαία νεανική διασυλλογική διοργάνωση στο σκάκι, το Πανελλήνιο Ομαδικό Πρωτάθλημα Παίδων - Κορασίδων.
Οι ώρες έναρξης των γύρων είναι Παρασκευή 11/12 9:30 πμ και 5:30 μμ, Σάββατο 12/12 9:30 πμ και 5:30 μμ και Κυριακή 13/12 στις 9:30 πμ. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στην αίθουσα πολλαπλών εκδηλώσεων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Φιλαδέλφειας (συμβολή οδού Λαχανά και Λεωφόρου Δεκελείας).

Οι ομάδες που θα συμμετέχουν στην τελική φάση είναι:
1.Ε.Ο.Α.Ο. Φυσιολάτρης Νίκαιας
2.Γ.Σ. Ασπροπύργου
3.ΜΑΠΟ Κεραυνός Ωραιοκάστρου
4.Σ.Ο. Καβάλας
5.Σ.Α. Χανίων
6.Σ.Ο. Πτολεμαϊδας "Πτολεμαίος"
7.Ν.Ο. Καλαμάτας "Ο Ποσειδών"
8.Σ.Ο. Ν. Φιλαδέλεφειας

Επίσημη ιστοσελίδα: http://ytc.sonf.gr/

5 σχόλια:

Μετοικος στην Νισυρο είπε...

Iσοπαλο 3-3 εληξε το πρωϊνο ντερμπυ Καβαλας-Φυσιολατρη.Τα απογεμα ξεχωριζει η συναντηση Σκακ.Ακαδημια Χανιων-Κεραυνος Ωραιοκαστρου.

Μετοικος στην Νισυρο είπε...

O Φυσιολατρης εχασε απο τον Ασπροπυργο και ειναι πολυ πιθανο να μεινει εξω απο την διεκδικηση των μεταλλιων.Καθοριστικη θα ειναι η σημερινη πρωϊνη συναντηση Καβαλας-Ασπροπυργου.
Χανια και Ωραιοκαστρο εμειναν στην ισοπαλια 3-3 και αν νικησουν τους σημερινους πρωϊνους αντιπαλους τους θα μπουν στην τελικη φαση μ'ενα βαθμο.

Μετοικος στην Νισυρο είπε...

Η ισοπαλια αναμεσα σε Καβαλα και Ασπροπυργο επετρεψε στις δυο ομαδες να συνεχισουν την διεκδικηση του πρωταθληματος μαζι με ΣΑ Χανιων και Ωραιοκαστρο.
Ολες οι ομαδες μπαινουν στην δευτερη φαση μ'ενα βαθμο.Τ'απογεμα παιζουν Καβαλα-Ωραιοκαστρο και Ασπροπυργος-Χανια.

Μετοικος στην Νισυρο είπε...

Συνεχιζονται οι ισοπαλιες στη Νεα Φιλαδελφεια,καθως καμμια ομαδα απ'οσες διεκδικουν το πρωταθλημα δεν καταφερε να νικησει χθες τ'απογεμα.
Ετσι ολα θα κριθουν σημερα το πρωϊ,στις συναντησεις Καβαλας-ΣΑ Χανιων και Ωραιοκαστρου-Ασπροπυργου.Οποια ομαδα πετυχει την μεγαλυτερη νικη παιρνει τον τιτλο,ενω δεν αποκλειεται να εχουμε μπαραζ.Σε περιπτωση και νεων ισοπαλιων προβαδισμα φαινεται να εχει η Καβαλα καθως μετραν τα αποτελεσματα της πρωτης σκακιερας, και ο Παυλιδης εχει ηδη 2 νικες επι των αντιπαλων του.Τα αποτελεσματα και εδω:http://www.chess-results.com/tnr28124.aspx?lan=1

Μετοικος στην Νισυρο είπε...

Ο ΣΟ Καβαλας νικησε 5.5-0.5 την ΣΑ Χανιων και κατεκτησε το πρωταθλημα.Δευτερος ο Κεραυνος Ωραιοκαστρου που νικησε τον Ασπροπυργο 3.5-2.5